Home


Tko može igrati online lutriju?

Balkanloto ponuda je dostupna svim igračima koji su u dobi legalnoj prema zakonima države u kojoj prebivaju. Svaka osoba koja ispunjava te kriterije i ima pristup kanalima plaćanja, može kupiti tikete lutrije online putem naše partnerske Lottolooting web stranice. Vaše mjesto prebivališta nije važno, jer su igre lutrije loto dostupne u svim dijelovima svijeta. To je praktičan način da igrate najveće lutrije širom svijeta. Na Lottolootingu ćete naći lutrije koje garantiraju najveće dobitke.

Kako igrati online lutriju?

Napravite nalog i odaberite lutriju za koju ste zainteresirani iz naše ponude. Možete kupiti jedan ili više tiketa za određenu lutriju. Možete igrati samo jednu lutriji ili sudjelovati u više njih. Možete kupiti tikete za trenutno izvlačenje ili za sljedeća izvlačenja. Možete kupiti tiket samo za sebe, ali također možete igrati zajedno s prijateljima. Igrajte online lutriju s prijateljima kako bi uzeli više tiketa, a ukupan trošak tiketa će biti podijeljen među članovima grupe. Ovo je jednostavan način za povećanje dobitnih šansi.

Šta ako propustim džekpot?

Lottolooting će osigurati da budete informirani o nadolazećim džekpotovima. Unaprijed ćete dobiti e-mail kako bi vas podsjetili na predstojeća izvlačenja i moći ćete planirati raspored vaših igara koristeći opciju pretplate.

Imajte na umu da je Balkanloto stranica affiliate stranica koja služi za linkovanje na nasu partnersku stranicu Lottolooting. Lottolooting pruža online prodaje lutrije tiketa, i nije ni na koji način vezana niti je nadziru nacionalni provajderi lutrije. Lottolooting čini sve razumne napore da održi točne i ažurne informacije. Mi nismo odgovorni za bilo koje izgubljene dobiti ili drugih šteta koje mogu proizaći iz bilo kakve greške ili nedostatke koji mogu postojati na našoj web stranici.